Voluit Leven Coaching

Centrum voor Creatieve Wijsheid - coaching - van pijn naar schat

Heb jij het gevoel dat je niet het leven leidt dat je graag zou willen leiden? Dat je je laat stoppen zonder dat je precies weet waardoor? Ervaar je gebrek aan zingeving, energie of verbinding? Heb je het gevoel: “is this all there is”? Dan is Voluit Leven Coaching iets voor jou.

Obstakels (pijn) overwinnen

Ieder mens moet obstakels (pijn) overwinnen om bij zijn “geluk” te komen. De opzet van de VL-coaching is deelnemers bewust te maken van de sleutels die ze hebben om voluit te leven. En te ervaren dat je vanuit je pijn bij je “schat” kunt komen. Dat je lessen kunt trekken uit je pijn en zo dichter bij jezelf, je schat, kunt komen. Een crisis is vaak ook een kans, wij laten je dat zien en ervaren.

Snel resultaat

Vaak zijn één tot drie coachingssessies van ongeveer 1,5 uur al voldoende om weer lekker te kunnen draaien. Deelnemers verbazen zich over de snelheid van de transitie, die zij doormaken. Omdat je het ervaart en niet bedenkt, beklijft het.

Heb je interesse of vragen? Neem contact met ons op.