Lezingen voor mensen die verlangen naar het nieuwe

Zo bereik je Wijsheid en Creativiteit

Het Centrum voor Creatieve Wijsheid verzorgt interactieve lezingen op het gebied van vernieuwing vanuit creativiteit en wijsheid. De lezingen zijn bedoeld voor – al dan niet hooggevoelige, bijzonder begaafde –  koplopers, trekkers, veranderaars,  projectleiders, adviseurs en andere ‘game-changers’. Interesse in een lezing bij jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Centrum voor Creatieve Wijsheid 13 principes van Creatieve Wijsheid Etienne Verlaat

De Cirkel van Wijsheid

In deze interactieve lezing pas je de Cirkel van Wijsheid toe om zo invloed te hebben jou als als individu, je organisatie en zelfs op de samenleving. De Cirkel van Wijsheid heeft effect op privé en werk.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Over Cor Meurs Entertrainmentshow

Entertrainmentshow | Masterclass Begrijpend Leven

We leren lezen, rekenen en schrijven, maar leren we ook leven op de ‘school van het leven’? In de 'Masterclass Begrijpend Leven' krijgen we inzichten om onszelf, de ander en het leven een beetje beter te begrijpen. Met (autobiografische) verhalen, oefeningen, interactie, coaching en visualisaties krijgt het publiek steeds meer (be)grip op het leven.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Training Na de crisis Voor wie verlangt naar het nieuwe Etienne Verlaat

Na de crisis: Voor wie
verlangt naar het nieuwe

Deze interactieve lezing is voor mensen die bij willen dragen aan een maatschappij waar de natuur gerespecteerd wordt, waar gedacht wordt in overvloed en waar werkgeluk belangrijk is. Je formuleert een visie en concrete actiepunten voor werk en privé.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Over Cor Meurs Trainingen

Cor Meurs, creatief-wijze multipotentialist, die niet kan en wil kiezen

Ken en ben jezelf en leef je talenten, vooral als je je anders voelt

Wat als je je buiten-gewoon voelt en niet past in de geldende systemen? Wat als je alles aanvoelt en bijzonder begaafd bent, en toch steeds weer vast loopt? Dan behoor je tot de minderheid, maar ben je zeker niet minder. Op zijn hoogst anders. In mijn lezingen ga ik uit van dat buiten-gewone. Omdat het gewone al genoeg te horen is. Onze lezingen zijn interactief en worden zowel live als online gegeven. En ook hier staat de systemische ervaring voorop.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Etienne Verlaat 2020

Etienne Verlaat, innovatief 
op het gebied van creatieve wijsheid

Profiteer van mijn kennis en ervaring als coach, trainer en adviseur

In 2015 verscheen mijn eerste boek met als titel ‘Het 5e tijdperk voor organisaties: Creatieve Wijsheid’. In juni 2020 is mijn tweede boek verschenen ‘Voor wie verlangt naar het nieuwe. Hoe het lemniscaat helpt bij de overgang naar het tijdperk van Creatieve Wijsheid’. In mijn lezingen vertel ik over het gedachtegoed uit mijn boeken. Over hoe je de cirkel van wijsheid of de trap van creativiteit kunt toepassen in vernieuwing van je werk of leven. 

Interactieve lezingen voor mensen die verlangen naar het nieuwe

Door het volgen van één van de interactieve lezingen leer je Creativiteit en Wijsheid toe te passen voor jezelf, je organisatie en de samenleving. Je draagt zo bij aan aan een grotere bewustwording van het leven in deze nieuwe tijd, waarin gedacht wordt in heelheid, natuur als basis, duurzame technologie en overvloed en waar (werk)geluk belangrijk is. 

Ja, ik wil meer informatie over een lezing bij mij in de organisatie