Lezingen voor mensen die verlangen naar het nieuwe

Zo bereik je Wijsheid en Creativiteit

Het Centrum voor Creatieve Wijsheid verzorgt interactieve lezingen op het gebied van creativiteit en wijsheid. De lezingen zijn bedoeld voor koplopers, trekkers, verandermanagers, programma- en projectleiders, adviseurs en andere ‘game-changers’. Behoor je tot deze exclusieve doelgroep, meld je dan gratis aan. 

Centrum voor Creatieve Wijsheid 13 principes van Creatieve Wijsheid Etienne Verlaat

De Cirkel van Wijsheid

In deze interactieve lezing pas je de Cirkel van Wijsheid toe om zo invloed te hebben jou als als individu, je organisatie en zelfs op de samenleving. De Cirkel van Wijsheid heeft effect op privé en werk.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Trap van Creativiteit Etienne Verlaat

De Trap van Creativiteit

Je past de Trap van Creativiteit toe, zowel in werk als privé. In deze interactieve lezing ontdek je je welke aspecten voor jou belangrijk zijn en waar je talenten liggen, zodat je deze toe kan passen om je doelen te bereiken.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Training Na de crisis Voor wie verlangt naar het nieuwe Etienne Verlaat

Na de crisis: Voor wie
verlangt naar het nieuwe

Deze interactieve lezing is voor mensen die bij willen dragen aan een maatschappij waar de natuur gerespecteerd wordt, waar gedacht wordt in overvloed en waar werkgeluk belangrijk is. Je formuleert een visie en concrete actiepunten voor werk en privé.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Etienne Verlaat 2020

Etienne Verlaat, innovatief 
op het gebied van creatieve wijsheid

Profiteer van mijn kennis en ervaring als coach, trainer en adviseur

Ik werk als zelfstandig ondernemer in de rol van controller en financieel adviseur bij gemeenten. Meermalen ben ik manager geweest in diverse organisaties. Verder adviseer ik bedrijven, geef trainingen en lezingen op het gebied van zakelijke creativiteit en bied ik coachingstrajecten aan. Ik ben overtuigd van aanwezig talent en creativiteit en zie het als een uitdaging om dat bij mensen en organisaties naar boven te halen. 

In 2015 verscheen mijn eerste boek met als titel ‘Het 5e tijdperk voor organisaties: Creatieve Wijsheid’. In juni 2020 is mijn tweede boek verschenen ‘Voor wie verlangt naar het nieuwe. Hoe het lemniscaat helpt bij de overgang naar het tijdperk van Creatieve Wijsheid’. 

Interactieve lezingen voor mensen die verlangen naar het nieuwe

Door je aan te melden voor één van de interactieve lezingen leer je Creativiteit en Wijsheid toe te passen voor jezelf, je organisatie en de samenleving. Je draagt zo bij aan aan een grotere bewustwording van het leven in deze nieuwe tijd waarin gedacht wordt in overvloed en waar (werk)geluk belangrijk is. 

Ja, ik meld mij aan voor
een interactieve lezing