Trainingen voor koplopers en veranderaars

Zo bereik je bewustwording binnen de organisatie

Het Centrum voor Creatieve Wijsheid verzorgt interactieve trainingen op het gebied van creativiteit en wijsheid. De trainingen zijn specifiek gericht op koplopers, trekkers, verandermanagers, programma- en projectleiders, adviseurs en andere ‘game-changers’. Behoor je tot deze exclusieve doelgroep, meld je dan gratis aan. 

Centrum voor Creatieve Wijsheid logo Uil met penseel en explosief doel

Adviseur Zakelijke Creativiteit

Je ontwikkelt concrete creatieve technieken en competenties om zakelijke creativiteit verder vorm te geven in je werk, met je team en je organisatie.

Creatieve Wijsheid Succesvol Creëren Methode Coaching Etienne Verlaat Korte coachingstrajecten

Succesvol Creëren

We zijn succesvol als we doorgaan waar we anders stoppen. Dit kan door gebruik te maken van de Succesvol Creëren Methode.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Training Na de crisis Voor wie verlangt naar het nieuwe Etienne Verlaat

Na de crisis: Voor wie
verlangt naar het nieuwe

We vertalen de veranderingen in onze samenleving naar een nieuwe visie met concrete acties. De eerstvolgende training is op 20 november 2020.

Centrum voor Creatieve Wijsheid 13 principes van Creatieve Wijsheid Etienne Verlaat

De Cirkel van Wijsheid

Zet je dromen om naar realiteit en actie.
Daarna bekrachtig je waar je met je baan, je team en je organisatie naar toe wilt.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Etienne Verlaat 2020

Etienne Verlaat, innovatief 
op het gebied van creatieve wijsheid

Profiteer van mijn kennis en ervaring als coach, trainer en adviseur

Ik werk als zelfstandig ondernemer in de rol van controller en financieel adviseur bij gemeenten. Meermalen ben ik manager geweest in diverse organisaties. Verder adviseer ik bedrijven, geef trainingen en lezingen op het gebied van zakelijke creativiteit en bied ik coachingstrajecten aan. Ik ben overtuigd van aanwezig talent en creativiteit en zie het als een uitdaging om dat bij mensen en organisaties naar boven te halen. 

In 2015 verscheen mijn eerste boek met als titel ‘Het 5e tijdperk voor organisaties: Creatieve Wijsheid’. In juni 2020 is mijn tweede boek verschenen ‘Voor wie verlangt naar het nieuwe. Hoe het lemniscaat helpt bij de overgang naar het tijdperk van Creatieve Wijsheid’. 

Trainingen voor koplopers en veranderaars

Door deel te nemen aan trainingen voor koplopers en veranderaars, draag je bij aan een grotere bewustwording binnen je organisatie. Je creëert meer creativiteit en wijsheid binnen je organisatie, waardoor je de effectiviteit en voldoening onder medewerkers vergroot.  

Ja, ik wil meer informatie over trainingen voor koplopers