Workshop: Creatieve Wijsheid en Bevlogenheid

Creatieve Wijsheid Workshop Happiness Festival 3 juni 2018 Etienne Verlaat Cirkel van Creatieve Wijsheid Blog

Op vrijdagochtend 14 juni van 9.30h tot 12 uur geeft Etienne Verlaat van het Creatieve Wijsheid Academie een workshop  over “Creatieve Wijsheid en Bevlogenheid” in het kader van de Week van de Bevlogenheid.

Hoe blijf je creatief?

Het tijdperk van Creatieve Wijsheid krijgt steeds meer gestalte: mindfulnes, een blad als Happinez, yoga, coaching, meditatie, persoonlijke ontwikkeling zijn daar de eerste tekenen van. Anderzijds zullen in de nabije toekomst robots en kunstmatige intelligentie steeds meer taken van ons overnemen.

Computers en robots zijn goed in logische, lineaire processen. Maar de mens is nog altijd sterk in non-lineaire, creatieve taken. Daarom is er in toenemende mate vraag naar creatieve wijsheid als competentie. De vraag is dan: hoe word en blijf je creatief, fit, gedreven, betrokken, bevlogen? Op deze ochtend over bevlogenheid staan daarom de volgende vragen centraal:

  • Hoe zit het met mijn creatieve wijsheid en bevlogenheid?
  • Wat zijn daarbij belangrijke waarden voor mij?
  • Hoe zit het met mijn (werk)geluk?
  • Hoe creëer ik het leven dat ik wil?

Over Etienne

Etienne is trainer coach, schrijver en ervaringsdeskundige als het gaat om (gebrek aan) bevlogenheid. Tijdens de workshop ga je vooral zelf aan de slag en ga je experimenteren. Dit gebeurt zowel in groepjes als plenair met diverse coachingsmethodes, waaronder de Cirkel van Wijsheid en de Cirkel van Creativiteit , het lemniscaat en de Bloem van Creatieve Wijsheid.

Praktische info

Plaats van de workshop is Sterker Samen, Grintweg 324, Wageningen. De ingang naar de groepsruimte is aan de linkerkant van het huis bij de deur waar ‘welkom’ op staat.  

  • Inloop is vanaf 9.15 uur.
  • De kosten zijn € 15.

Parkeeradvies Sterker Samen

De groepsruimte van Sterker Samen bevindt zich aan de Grintweg 324 in Wageningen, het huis bij de rode brievenbus. Je kunt het beste parkeren op de oprit (naast en voor het huis). Als iedereen goed aansluit, kunnen er ongeveer 10 auto’s op de oprit staan. 

Mocht het daar vol zijn, dan is er ook ruimte om te parkeren aan het begin van de Bosweg of langs de Bennekomseweg. Parkeren langs de Grintweg mag niet en ze controleren streng. 

Meer info

Voor meer info: 06 10 88 88 26
etienne.verlaat@gmail.com