Intercreatieve visievorming vanuit de toekomst

In een intercreatief proces vormen we samen vanuit de toekomst de gedroomde positie van jullie organisatie. De stip op de horizon geeft richting en energie. Onze frisse blik van buiten verheldert deze stip. Vanuit daar kijken we terug met welke successen, barrières en hulpbronnen deze stip bereikt zou kunnen zijn.

7 Transities: Creatieve wijsheid in actie, In company training, Centrum voor Creatieve Wijsheid

7 Transities: Creatieve wijsheid in actie
-- In company training --

Hoe kun je in de sterk veranderende samenleving vanuit creatieve wijsheid vernieuwen in je werk en leven? Aan de hand van 7 overgangen onderzoek je wat je nodig hebt om de stap naar vernieuwing te maken.

Team Toekomst Gesprek, In company onderzoek eendaagse, Centrum voor Creatieve Wijsheid

Team Toekomst Gesprek
-- In company onderzoek ééndaagse --

Waar staan we en waar willen we heen met ons team? Welke toekomst gaan we als team neerzetten? Wat is hierin belangrijk en wat betekent dat voor ons en onze omgeving? In één dag een heldere visie op je team.

Masterclass Begrijpend Leven, In company interactieve lezing, Centrum voor Creatieve Wijsheid

Masterclass Begrijpend Leven
-- In company interactieve lezing --

Hoe gaan we onszelf, de ander en het leven een beetje beter begrijpen? Want wat maken we het onszelf soms moeilijk. Deze entertrainmentshow geeft met humor antwoord op deze serieuze kwesties.

De toekomst is nu, In company interactieve lezing, Centrum voor Creatieve Wijsheid

De toekomst is nu
-- In company interactieve lezing --

Samen met het publiek kijken we humorvol vanuit 2040 terug naar de jaren 20 om te zien hoe jullie organisatie zich in de wereld ontwikkeld heeft op thema’s als duurzaamheid, gezondheid, geluk en leiderschap.

Creatief-wijze visievorming, In company tweedaagse training, Centrum voor Creatieve Wijsheid

Creatief-wijze visievorming
-- In company tweedaagse --

Wat betekent wijsheid en creativiteit voor jullie interne bedrijfsvoering en voor producten en dienstverlening van je organisatie voor de komende tien jaar? Een nieuwe stip op de horizon geeft richting en energie.

Jullie stip op de horizon geeft richting en energie

Wil je weten welke creatief wijze ondersteuning wij je kunnen bieden bij de visievorming van jouw team of organisatie? Neem dan contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie over intercreatieve visievorming bij mij in de organisatie