Coaching

Ieder mens is uniek en past met talenten en tekortkomingen als een puzzelstukje in de totale puzzel. Jouw talent past in de tekort­koming van de ander. We helpen je ontdekken wat jouw talenten en tekortkomingen zijn. We begeleiden je om jouw oude pijn achter je te laten en jouw creatief-wijze potentieel volledig te openen. Wij bieden individuele coaching aan om je te ont-wikkelen naar het nieuwe vanuit creativiteit en wijsheid. Samen met jou ont-dekken we jouw unieke kracht en talenten en onderzoeken we de terugkerende patronen en belemmerende overtuigingen, die dat ‘bedekken’.

My Futuring Finance, open inschrijving coaching in groep, Centrum voor Creatieve Wijsheid

My Futuring Finance
-- Open inschrijving coaching in groep --

Wat als automatisering en druk om een nieuwe rol vragen van jou als financial? Van Adviseur naar Partner in Business? Waar ligt dan jouw ambitie en welke stappen kun je zetten? Een ééndaagse voor wie benieuwd is naar de toekomst en vandaaruit impact wil realiseren.

Train je creatief potentieel, open inschrijving coaching in groep, Centrum voor Creatieve Wijsheid

Train je creatief potentieel
-- Open inschrijving coaching in groep --

Weet je niet welke richting je op wilt met je werk of leven? Loop je regelmatig vast in het oplossen van belangrijke vraagstukken? Tijdens deze ééndaagse ervaar je hoe jij jouw volledig creatief potentieel kunt aanboren om je uitdagingen vorm te geven. Jouw vraagstuk staat centraal.

Creatief Wijs Leiderschap, open inschrijving coaching in groep, Centrum voor Creatieve Wijsheid

Creatief Wijs Leiderschap
-- Open inschrijving coaching in groep --

Wil je weten wat creatief-wijs leiderschap voor jou kan betekenen? Hoe je een leven krijgt dat echt vervult en (werk)geluk brengt? Hoe je verbinding aangaat met gelijkgestemden, die hier ook op uit zijn? Dan is deze tweedaagse ervaring iets voor jou.

Coachingsvragen bij individuele trajecten zijn divers

 • Voluit Leven Coaching, meer info; van pijn naar schat
 • Wat is mijn creativiteit en mijn creatieve talent? Hoe ziet dat eruit en wat kan ik ermee?
 • Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? En wat weerhoudt me om mijn talenten te leven?
 • Ik voel me creatief begaafd, anders en niet begrepen. Ik loop steeds weer vast. Kun je me helpen?
 • Hoe word ik alles? Ik ben een veelkunner en wil niet kiezen of specialiseren.
 • Hoe ga ik in mijn werk en leven om met mijn hooggevoeligheid en bijzondere begaafdheid?
 • Hoe kan ik mijn schaduwkanten omzetten in iets positiefs?
 • Hoe kan ik makkelijker creëren?
 • Wat betekent creatieve wijsheid voor mijn werk en leven? En welke stappen heb ik dan te zetten?
 • Hoe ga ik om met mijn sombere gevoelens? 
 • Hoe laat ik mijn oude pijn achter, zodat ik weer voluit kan leven?
 • Hoe zorg ik er voor dat mijn talenten, creativiteit en wijsheid optimaal worden gezien?
 • Wat kan ik leren van mijn positieve en negatieve ervaringen?
 • Ik wil mijn verhaal kwijt, wil je hiernaar luisteren? 

Gratis intakegesprek en werkwijze individuele coaching

Een coachingstraject begint met een gratis intakegesprek, waarbij we samen kijken of ik je kan helpen met jouw vraagstuk. Wij maken gebruik van bestaande en zelf ontwikkelde modellen en methodieken, waarbij jouw coachvraag centraal staat. Een coaching traject bestaat uit vijf tot acht sessies. Neem contact op voor een intakegesprek, zodat we kennis kunnen maken en samen kunnen kijken of een coaching traject voor jou past. 

De coaches

Centrum voor Creatieve Wijsheid Etienne Verlaat 2020

Etienne Verlaat,
sterk in luisteren, creatief in coaching

Sterk in luisteren

Ik ben iemand die meer vraagt en luistert dan zelf aan het woord is. Ook als coach. Door goed  te luisteren en door te vragen, komt vaak vanzelf al een oplossing. Ik ben wat je noemt een luisterend oor. Daarbij zet ik mijn ervaring en intuïtie in. Ik werk met effectieve werkvormen waaronder creatief denken en succesvol creëren methode.

Ik ben een all round lifecoach en begeleid je op uiteenlopende vragen op het gebied van privé en werk. Mijn specialismes zijn:
Talent coaching: Ik help je ontdekken wat jouw unieke talenten zijn, wat je missie en zingeving is.  Weten wat je talenten zijn (en wat niet) geeft meer levensplezier.
Creatieve wijsheid coaching: Ieder mens is creatief, ieder op zijn eigen manier. Ik begeleid je om jouw creatief-wijze potentieel volledig te openen. 
Somberheid-geluk coaching: Somberheid komt voort uit een gebrek, veelal gebrek aan zingeving. Wat geeft jouw zin in het leven?
Conflict-harmonie coaching: Hoe kun je effectiever omgaan met conflicten?

Centrum voor Creatieve Wijsheid Over Cor Meurs Facilitator, trainer, coach

Cor Meurs, maak(t) werk
van jouw talenten, creativiteit en wijsheid

Ken en ben jezelf en leef je talenten

Ieder mens is uniek en heeft talent, dat soms alleen nog ‘ontdekt’ moet worden. Samen met jou ga ik op (onder)zoek naar jouw unieke kracht en talent en naar terugkerende patronen en overtuigingen, die dat ‘bedekken’. 

Daarbij geloof ik in ‘de omkering’, die het werk aanpast aan de (talenten van de) mens. In plaats van dat jij je talenten en competenties moet aanpassen aan je werk. Als dat al kan. Samen ont-dekken wij wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Als je leeft en werkt vanuit je kerntalenten, sta je maximaal in je kracht en creatieve wijsheid. 

Ja, ik meld mij aan voor een kennismaking of intakegesprek