Teambuilding

Wij geloven in kleurrijke teams, waarin teamleden zichzelf (kunnen) zijn en elkaar versterken. Omdat inclusieve teams beter presteren. Samenwerking, interactie, sfeer, teamrollen, expertises, talenten, kwaliteiten, tekortkomingen, feedback en communicatie zijn hierin belangrijk. Wij ondersteunen op de weg naar het robuuste team.

Kleurrijke Teams, In company eendaagse training, Centrum voor creatieve wijsheid

Kleurrijke teams
-- In company eendaagse training --

Hoe krijg ik snel en effectief zicht op de (Insights) kleurtypen binnen mijn team en ervaar ik wat dit betekent voor de team-interactie en de verander- en creatieprocessen waar we voor staan?

Robuuste Creatief Wijze Teams, In company onderzoek traject, Centrum voor creatieve wijsheid

Robuuste Creatief Wijze Teams
-- In company onderzoek traject --

Rent jouw team regelmatig achter de feiten aan? Loopt de afstemming onvoldoende? Regeert de waan van de dag zonder ruimte voor procesverbetering? Dit traject brengt jullie taakrealisatie naar een hoger plan.

Haal meer uit je team, In company team coaching, Centrum voor creatieve wijsheid

Haal meer uit je team
-- In company team coaching --

Wat doe je als team als de taakstelling steeds groter wordt? Als je elkaar niet begrijpt, en processen en interactie niet lekker lopen? Als de afstemming met klanten hapert? Team coaching draagt bij aan jullie teamprestatie.

Team en Talenten, In company tweedaagse training, Centrum voor creatieve wijsheid

Team en Talenten
-- In company tweedaagse --

Wat zijn jullie talenten en tekortkomingen als team? En hoe passen die in elkaar? Kennen jullie elkaars gebruiksaanwijzing? Als je weet wat je wel en niet kunt, heb je een wereld gewonnen. Samen bouwen aan jullie talenten-team.

Wil je meer weten over hoe wij ondersteuning kunnen bieden in de ontwikkeling van jouw team? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Ja, ik wil graag een gesprek over de mogelijkheden van teambuilding