Centrum voor Creatieve Wijsheid

Centrum voor Creatieve Wijsheid Over Etienne Verlaat
Etienne Verlaat

Etienne Verlaat (Nijmegen, 1966)

Sinds 1994 ben ik werkzaam op het terrein van gemeentefinanciën. Dit deed ik in verschillende rollen: adviseur, projectleider, (concern)controller en (interim)-manager. Met name in deze laatste functie heb ik medewerkers gecoacht. 

In toenemende mate ben ik mij gaan interesseren voor wat mensen beweegt, welke dromen ze hebben en hoe ik mensen bij het verwezenlijken van hun dromen kan ondersteunen. 

Al langere tijd ben ik daarvoor bezig met persoonlijke ontwikkeling en in 2008 heb ik een coaching opleiding gevolgd en in 2020 een NLP opleiding. 

Mijn missie is het bijdragen aan (het creëren van) een creatieve, wijze wereld. Creativiteit zal alleen maar belangrijker worden is mijn verwachting. Verder houd ik van schrijven en boetseren. Ik kan daar mijn creativiteit in kwijt.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Over Cor Meurs Trainingen
Cor Meurs

Cor Meurs (Ede, 1965) 

In mijn carrière heb ik meerdere functies bekleed bij Wageningen University & Research, waaronder organisatie- en communicatieadviseur en (project)manager. Sinds 2011 werk ik ook als coach, trainer en facilitator. 

Ik geloof in ‘de omkering’, die het werk aanpast aan de (talenten van de) mens. In plaats van dat jij je talenten en competenties moet aanpassen aan je werk. Als dat al kan. Daarbij ga ik uit van ieders unieke kerntalent en vraag ik mij af wie je bent, wat je kunt en wat je wil . Als je leeft en werkt vanuit je kerntalenten, sta je maximaal in je kracht en creatieve wijsheid. 

Ieder mens heeft talent dat soms alleen nog ‘ontdekt’ moet worden. Samen met jou ga ik op (onder)zoek naar je unieke kerntalent en naar terugkerende patronen en onderliggende belemmerende overtuigingen, die je talenten ‘bedekken’. Om van daaruit een nieuwe keuze te maken: te werken vanuit je kerntalenten en een leven te leiden, waar je van houdt.