Creatief wijze probleemoplossing en echte vernieuwing vanuit de toekomst

Problemen worden niet opgelost op het niveau waarop ze zijn veroorzaakt. Toch proberen we vaak problemen vanuit de huidige situatie op te lossen. Veelal regeert dan de waan van de dag, is er geen tijd voor echte vernieuwing en benutten we slechts een deel van ons creatief potentieel. Wij geloven dat dit anders kan. Wij ondersteunen in elk vraagstuk vanuit creatief wijze probleemoplossing en vernieuwing vanuit de toekomst. In onze sessies werken we vooral ervaringsgericht en systemisch: doen, voelen, ervaren en leren van elkaar. 

Zakelijk creativiteit en wijsheid, In company training, Centrum voor creatieve wijsheid

Zakelijke creativiteit en wijsheid
-- Open inschrijving --

Aan de hand van creatief-wijze werkvormen ervaar je hoe je je creativiteit en wijsheid een grotere rol kunt laten spelen in je werk, om de huidige en toekomstige problemen op te kunnen lossen.

Ideeën en innovatiemanagement, In company traject, Centrum voor creatieve wijsheid

Ideeën en innovatiemanagement
-- In company traject --

Hoe kan de innovatiekracht van jouw organisatie naar een hoger niveau getild worden en het managen van ideeën veel gaan opleveren? Van verkenning, via ideevorming en experimenteren naar realiseren.

Werk en concreet bewustzijn, In company interactieve lezing, Centrum voor creatieve wijsheid

Werk en concreet bewustzijn
-- In Company interactieve lezing--

Hoe kun je je bewustzijnsniveau verhogen en daarmee meer uit je werk en leven halen? Verhoging van je bewustzijn heeft positief effect op je communicatie, emoties en gedrag op het werk.

Creatieve sessies en trajecten, In company training, Centrum voor creatieve wijsheid

Creatieve sessies en trajecten
-- In company training --

Hoe laat je vaste denkpatronen los om te komen tot nieuwe ideeën en oplossingen voor hardnekkige problemen? Creatieve werkvormen zorgen voor frisse oplossingen met impact.

Futuring Finance, In company training, Centrum voor creatieve wijsheid

Futuring Finance
-- In company training --

Hoe kun je als Financial vanuit Creatieve Wijsheid je nieuwe rol als Partner in Business vormgeven? Waar ligt jouw ambitie en welke stappen heb je daarin te zetten?

Nieuwe oplossingen voor hardnekkige problemen en terugkerende vragen

Benieuwd naar hoe we samen jullie hardnekkige, terugkerende problemen en vragen op een vernieuwende manier kunnen gaan oplossen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie over probleemoplossing en echte vernieuwing