Voor wie verlangt naar het nieuwe…

Creatieve Wijsheid Voor wie verlangt naar het nieuwe Etienne Verlaat 2020 Afbeelding Cover door Nicole Pluim

Hoe het lemniscaat helpt bij de overgang naar het tijdperk van Creatieve Wijsheid. 

Auteur: Etienne Verlaat | Uitgeverij Boekscout | Verwacht juni 2020

We leven in een tijdperk van grote uitdagingen. Denk daarbij aan de robotisering, het mileu, de vraag om zingeving en de wereldwijde verspreiding van virussen. Echter, er lijkt een gebrek aan visie te zijn op het tijdperk dat gaat komen: het tijdperk van Creatieve Wijsheid. Dit terwijl er bij velen een verlangen naar ‘het nieuwe’ bestaat.

Dit boek van Etienne Verlaat laat zien hoe we toe kunnen groeien naar een tijdperk waar er meer creativiteit, wijsheid, overvloed en geluk is. Het lemniscaat is daarbij een belangrijke sleutel en het centrale model in dit boek. Je kunt het Lemniscaat van Creatieve Wijsheid toepassen op je eigen leven, op je organisatie en op de samenleving. Waarbij creativiteit oneindig is en voor heel veel nieuwe maatschappelijke oplossingen gaat zorgen.