De Bol van Creatieve Wijsheid

Creatieve Wijsheid Etienne Verlaat De bol van Creatieve Wijsheid Blog

Bij de Bol van Creatieve Wijsheid bestaat de cirkel uit dertien begrippen, waarvan er drie dezelfde zijn als die bij de Cirkel van Wijsheid, namelijk: creativiteit, eenheid en non-lineairiteit. De twee cirkels samen vormen de bol van Creatieve Wijsheid.

Ik heb een aantal mensen met deze methode gecoacht. De resultaten waren goed, een reden voor mij om door te gaan met deze door mij ontwikkelde methode.

Vooral wanneer het vraagstukken betrof waar creativiteit een rol speelde was de methode succesvol. De methode is echter minder relevant als het vooral beheersmatige zaken betreft. Verder kreeg ik terug dat mensen het een inspirerende methode vonden: ‘Het zet je aan het denken’ zoals één van de deelnemers het formuleerde.

Wil jij je laten inspireren met een creatief vraagstuk, neem dan contact met me op.