Happiness Festival – Workshop 3 juni 2018

Creatieve Wijsheid Workshop Happiness Festival 3 juni 2018 Etienne Verlaat Cirkel van Creatieve Wijsheid Blog

De workshop die ik heb gegeven op het  Happiness festival van 3 juni was  geslaagd.  De twee cirkels van Creatieve Wijsheid stonden centraal.

Ik werk al een aantal jaren met de Cirkel van Wijsheid. De Cirkel van Creativiteit was nieuw. Dat was dus best spannend. Ook in deze cirkel gaat het om dertien grondplaten. Voor mij was het daarom ook uitproberen of de gekozen woorden weerklank kregen. Voor een deel was dat zo, maar voor een deel was dat minder het geval.

Het leuke van dit festival is dat je dingen kunt uitproberen. Inmiddels heb ik mijn Cirkel van Creativiteit wat aangepast. 

De deelnemers hadden allen nieuwe inzichten gekregen. Dat is fijn, zodat het voor hun ook een waardevolle workshop was.