Investeren in coaching?

Investeren in coaching | Centrum voor Creatieve Wijsheid

Het krijgen van coaching wordt steeds “normaler”. Vroeger waren het vooral de managers die coaching ondergingen. Tegenwoordig is dat ook weggelegd voor de “gewone” mensen. Maar wat levert coaching je op? En waarom zou je daarin investeren?

Creatief-wijze coaching | Centrum voor Creatieve Wijsheid

Het is waar, coaching kost geld. Maar een team dat goed draait en medewerkers die goed in hun vel zitten, zijn productiever en dat levert juist geld op. Het bespaart kosten en/of levert een beter product op. Inmiddels anno 2022, is er steeds meer budget beschikbaar voor de ontwikkeling van teams en individuen. En als je baas het niet betaalt, kun je het altijd ook nog zelf betalen. Investeren in jezelf in plaats van in bijvoorbeeld een dure auto is een keuze.  De vraag is wel welke keuze je echt langdurig geluk oplevert.

Ben je het waard om tijd en geld in jezelf te investeren?

Naast geld kost coaching ook tijd. Wij, het Centrum voor Creatieve Wijsheid, gaan uit van een gemiddeld coachtraject van circa 5 sessies van 1 tot 1.5 uur. Dit is normaal gesproken voldoende om weer verder te kunnen.  Stel jezelf de vraag of je het  waard vindt om tijd (en geld) in jezelf te investeren. Waarom wel of waarom niet?

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Misschien ben je er nog niet zo bewust van wat coaching je kan opleveren. Met een gratis kennismakingsgesprek kun je onderzoeken of coaching iets voor je is en of je een klik hebt met je coach. Je krijgt dan ook een beeld van hoe jouw coaching traject er uit kan komen te zien, met welke methodes en werkwijze.

Investeren in coaching | Centrum voor Creatieve Wijsheid

Jouw vraag staat centraal in de coaching

Wij zijn allround coaches, gespecialiseerd op een aantal vlakken:

  • (multi)talent coaching;
  • creativiteit coaching;
  • somberheid-geluk coaching;
  • conflict-harmonie coaching;
  • hooggevoeligheid en/of creatief begaafdheid coaching

Eén op één coaching heeft als voordeel ten opzichte van een training, dat jij met jouw coachings-vraag helemaal centraal staat.

Denk je erover om coaching te vragen
voor een probleem of issue waar je meezit
of om je verder te ontwikkelen?
Neem dan contact met ons op.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Etienne Verlaat 2020

Etienne Verlaat is trainer-coach-adviseur bij en oprichter van het Centrum voor Creatieve Wijsheid. Innovatief op het gebied van creatieve wijsheid
Ik ben iemand die meer vraagt en luistert dan zelf aan het woord is. Ook als coach. Door goed  te luisteren en door te vragen, komt vaak vanzelf al een oplossing. Ik ben wat je noemt een luisterend oor. Daarbij zet ik mijn ervaring en intuïtie in. Ik werk met effectieve werkvormen waaronder creatief denken en succesvol creëren methode.

Centrum voor Creatieve Wijsheid Over Cor Meurs Trainingen

Cor Meurs is (enter)trainer-coach-adviseur-creator bij en medeoprichter van het Centrum voor Creatieve Wijsheid. Maak(t) werk van jouw talenten, creativiteit en wijsheid
Ieder mens is uniek en heeft talent, dat soms alleen nog ‘ontdekt’ moet worden. Samen met jou ga ik op (onder)zoek naar jouw unieke kracht en talent en naar terugkerende patronen en overtuigingen, die dat ‘bedekken’. Als je leeft en werkt vanuit je kerntalenten, sta je maximaal in je kracht en creatieve wijsheid.