Entertrainment show Masterclass Begrijpend Leven

Masterclass Begrijpend Leven Entertrainmentshow

We leren lezen, rekenen en schrijven, maar leren we ook leven op de ‘school van het leven’? In de ‘Masterclass Begrijpend Leven’ krijgen we inzichten om onszelf, de ander en het leven een beetje beter te begrijpen. Want wat maken we het onszelf soms moeilijk. Aan de hand van show, (autobiografische) verhalen, oefeningen, interactie, coaching en visualisaties krijgt het publiek steeds meer (be)grip op het leven.

Masterclass Begrijpend Leven Entertrainmentshow

Inhoud en humor

Aan bod komt onder meer de kracht van onze gedachten, het stemmetje in ons hoofd dat ons steeds weer stopt in onze dromen, waarom we de ander vaak niet (willen) begrijpen, hoe we wel effectief kunnen communiceren, over zijn wie je bent en andere tegeltjes creatieve wijsheden die de revue passeren.
Het belooft een inspirerende Entertrainmentshow te worden, waarin naast het serieuze werk (inhoud) ook ruimte is voor lol. Want humor verlicht, leert en transformeert.

Uw Entertrainment Showmaster

Cor Meurs is mede-eigenaar van en trainer-coach-adviseur bij het Centrum voor Creatieve Wijsheid in Wageningen. Een training- en adviesbureau op het gebied van creativiteit en ontwikkeling van individu en team. Dat wil bijdragen aan vernieuwing, door het volledige creatief-wijze potentieel te ontdekken en aan te boren. Van reactief naar creatief, van kennis naar weten. Daarnaast werkt hij als freelance trainer bij de Inspiration Company, gelieerd aan de Academie voor Innovatief Trainen in Arnhem. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan als trainer-coach bij Wageningen University. Verder is hij acteur, trainingsacteur en regisseur. Een echte multipotentialite dus. Hij noemt zichzelf een entertrainer en wil steeds inhoud, humor en creativiteit combineren.

Cor Meurs | Centrum voor Creatieve Wijsheid Masterclass Begrijpend Leven Entertrainmentshow
Centrum voor Creatieve Wijsheid Masterclass Begrijpend Leven Entertrainmentshow | foto-impressie

Opzet is bespreekbaar

Duur Masterclass Begrijpend Leven: 1 – 1,5 uur
De Masterclass staat op zichzelf, maar kan ook onderdeel zijn van een trainingsprogramma met aansluitend workshops en (groeps)coaching.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en welke programma-vormen er mogelijk zijn.

We kunnen het programma voor u op maat  maken.

Download hier pdf

 

< Foto-impressie